dinsdag 15 oktober 2013

Afscheid van Pieter en Camillo!

Op vrijdag 27 september hebben we gespeeld op het feestje van onze grootste en trouwste fan: Renske de Kleyn. Ze is gepromoveerd tot doctor in de onderwijskunde en dat is een super prestatie die natuurlijk gevierd moest worden!
Een bijzondere avond, ook omdat dit het laatste optreden was in de huidige bezetting. Na de zomer hebben Camillo en Pieter besloten om te stoppen met de band. Vanwege een aantal persoonlijke en praktische redenen, die trouwens voor beiden verschillend zijn, is het moment gekomen om muzikaal gezien uit elkaar te gaan. Voor de duidelijkheid: muzikaal gaan we uit elkaar, maar de vriendschap blijft.
We willen Pieter en Camillo enorm bedanken voor de afgelopen 20 jaar. We kijken terug op een geweldige tijd met prachtige optredens, mooie reizen, dieptepunten maar vooral hoogtepunten. Vanavond niet, Schat! is een groot avontuur gebleken waar Camillo en Pieter een grote bijdrage aan hebben geleverd en onderdeel van zijn geweest. Ze zijn dan ook altijd als ere-gasten (of bier managers J) welkom bij onze optredens en we hopen ze nog vaak te mogen zien!
Pieter en Camillo willen alle fans bedanken met het volgende bericht:
"Wel, lieve vrienden, dit was het dan, maar met een heel goed gevoel. Een goed gevoel over alles wat achter ons ligt, wat we mee hebben mogen maken en blij omdat VNS doorgaat met doen waar ze goed in is: de hut afbreken met het Nederlandstalige feest de herkenning!
Daarom voelt dit niet als afscheid, we komen jullie allemaal zeker weer tegen, alleen staan wij dan niet op het podium maar gezellig met een biertje samen met jullie te genieten van een optreden van Vanavond Niet Schat!
Dank voor de mooie avonturen die we dankzij jullie beleefd hebben!"

Vanavond niet, Schat! gaat natuurlijk door. We hebben Michiel van Raalte bereid gevonden om de Nederlandstalige groove te voorzien van een stuwende baslijn. Michiel heeft tussen 2001 en 2006 ook bij Vanavond niet, Schat! gespeeld voordat hij aan zijn buitenland avontuur begon. We hebben met Michiel de Clash of the Coverbands gewonnen en we zijn erg blij dat hij weer terug is op het nest. Ook zijn we druk bezig met het selecteren van een nieuwe saxofonist.
Het eerst volgende optreden van Vanavond niet, Schat! is gepland op 16 november in de Groene Engel te Oss. We gaan dan doen wat we altijd gedaan hebben: de hut afbreken met het Nederlandstalige feest de herkenning!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten